Nou pe Your Market!

Legislatie / Stiri

Specialist in Managementul Deseurilor la doar 130 RON + TVA!

13 Iulie 2012
Specialist in Managementul Deseurilor la doar 130 RON + TVA!

Cursul de Specialist in Managementul Deseurilor poate fi urmat si on-line, la doar 130 RON+TVA!

Conform Legii 211/2011, art. 22,  punctul 4, - Cursul se adreseaza responsabililor de mediu/responsabili

in gestiunea deseurilor din cadrul agentilor economici detinatori/producatori de deseuri, comercianti si operatori

din domeniul colectarii si transportului deseurilor, care nu au fost  instruiti in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

ATENTIE!!!
- Controalele din partea Garzii de Mediu au inceput de la data intrarii in vigoare a legii conform art. 68 – adica

luna ianuarie a anului in curs - 2012
- Amenzile se situeaza ca valoare intre 15.000 RON si 30.000 RON, daca nu se respecta Legea nr. 211/25.11.2011,

art. 22, alin.3
Cursul de Specialist in Managementul Deseurilor poate fi urmat si on-line, in sistem e-learning, in cadrul site-ului www.youracademy.ro!
Legea nu prevede ca acest curs sa fie derulat doar fata in fata, varianta on-line a cursului este o modalitate mult mai simpla, mai eficienta si mai accesibila majoritatii cursantilor!

Evaluarea are loc printr-un examen grila, desfasurat on-line, iar participantilor care promoveaza examenul li se acorda diplome din partea Agentiei de Formare Profesionala SC Public Euroconsulting SRL, precum si un certificat de absolvire suplimentar din partea platformei de e-learning YourAcademy.

AVANTAJE:
- cost redus al cursului, in mod normal aest curs se deruleaza pentru cel putin 600 RON + TVA/pers!
- obtinerea unei diplome
- introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza de date a Agentiei de recrutare si formare profesionala SC Public Euroconsulting SRL
- spete si consultanta pe tot parcursul derularii cursului
- interactiune cu lectorul, care va raspunde tuturor intrebarilor/nelamuririlor cursantilor

Colaboratorii platformei de e-learning pe partea de formare profesionala sunt lectori cu experienta in domeniu, persoane care lucreaza in cadrul Ministerului Muncii, Ministerului Educatiei, Ministerului Mediului si Padurilor si in cadrul unor companii cu traditie in domeniu. Lectorii nostri s-au implicat intens in cadrul activitatii de predare-invatare, reusind sa dezvolte profesionsiti in domeniu.

Pentru inscriere on-line la acest curs intrati pe: www.youracademy.ro, aici selectati rubrica Cursuri Online. Ultima categorie de curs on-line inserata este pe domeniul MEDIU. In cadrul acestei categorii veti gasi si Cursul de Specialist in Managementul Deseurilor!

Pentru detalii, intrebari si nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la tel: 0728.974.878 sau e-mail: marketing@youracademy.ro!