Nou pe Your Market!

Franceza - Nivel Intermediar

inscriere

Temele care vor fi parcurse :

Tema 1. Protégeons l’environnement

Lectia urmareste formarea prezentului si trecutului indicativului, prezentarea unor locutiuni si adverbe de timp si insusirea unui vocabular din domeniul mediului.

Tema 2. Les achats

In aceasta lectie sunt prezentate acordul subiectului cu predicatul, pronumele posesive si cuvinte noi in legatura cu tema cursului.

Tema 3. Les loisirs

Accentul este pus pe formarea timpului viitor, formarea adverbelor si dobandirea unui vocabular legat de petrecerea timpului liber.

Tema 4. Sentiments et émotions


Principalele elemente ale acestei lectii sunt: formarea conditionalului, exprimarea comparatiei si insusirea unor cuvinte si expresii referitoare la sentimente si emotii.

Tema 5. L’Internet

Lectia se concentreaza pe : conjunctii si locutiuni conjunctionale, vocabular legat de utilizarea internetului.

Tema 6. Un jour en Europe

In acesta lectie se urmareste consolidarea capacitatilor de construire a unui dialog elaborat pe teme din actualitatea europeana, prin folosirea timpurilor verbale invatate si a unui vocabular cat mai variat.

Tema 7. L’argent et les banques

Elementele centrale ale acestei lectii sunt : imperativul, numeralul ordinal si folosirea unor expresii uzuale din domeniul financiar-bancar.

Tema 8. Au restaurant


Lectia vizeaza utilizarea in contexte dinamice (dialoguri, jocuri lexicale, exercitii audio) a unor cuvinte si expresii din domeniul restauratiei.

Tema 9. Musique, musiques

Aceasta lectie urmareste : forma de plural a substantivelor si a adjectivelor compuse si formule de redactare in corespondenta privata si cea oficiala.

Tema 10. Révision

Lectie de recapitulare.

Tema 11. Test d’autoévaluation

Cursantilor li se va oferi un test cu raspunsuri pentru a-si putea evalua singuri cunostintele inaintea examinarii, test a carui structura o va urma pe cea a testului-examen.

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina