Nou pe Your Market!

Diplomele YAc (Your Academy)

Diploma YourAcademy

Diploma YourAcademy
- Faceti click pentru marire -

Diploma YourAcademy va este inmanata in momentul in care ati absolvit unul din cursurile YourAcademy. Pentru promovarea cursurilor trebuie sa urmati seminariile online, sa participati la discutiile de grup si sa rezolvati testul de evaluare de la fiecare curs, test care il veti gasi in cadrul seminariilor, pe platforma de e-learning.

Evaluarea finala este programata in 2 zile aleatorii, iar cursantii trebuie sa opteze pentru una dintre cele doua programari, in caz contrar pot solicita o noua programare pentru sustinerea examenului, achitand o taxa suplimentara in valoare de 50 RON (TVA inclus).

La finele cursului, cei ce vor promova evaluarea finala vor primi prin posta Diploma Your Academy care atesta participarea la unul din cursurile YourAcademy.

Certificat De Absolvire

Certificat de Absolvire
- Faceti click pentru marire -

Certificatul de Absolvire este emis de catre Your Academy si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Poti obtine aceasta diploma doar pentru cursurile la care Your Academy are autorizatie. Aceste certificate au regimul actelor de studii, putand fi inregistrate in Cartea de Munca.

Cum poti obtine Certificatul de Absolvire:

- te inscrii la cursul online de pe Your Academy

- achiti factura proforma inainte de inceperea cursului

- participi la curs, dai examenul online

- trimiti o cerere la diplome@youracademy.ro in care soliciti sa dai examenul pentru a obtine Certificatul de absolvire al Cursului de Inspector Resurse Umane acreditat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

- achiti o taxa de 350 RON (TVA inclus), urmand sa participi la cursul in forma fizica intr-unul din centrele Your Academy de la Bucuresti sau Oradea.

- vei sustine examenul in forma scrisa in prezenta unui comisii desemnate de catre Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale.

- vei primi personal Certificatul de absolvire al Cursului de Inspector Resurse Umane acreditat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Cursurile acreditate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii sunt:

1. Inspector Resurse Umane

2. Manager Resurse Umane

3. Formator

4. Engleza - Incepator

5. Engleza - Avansat

 

Diploma Public Euroconsul..

Diploma Public Euroconsulting Curs SMD
- Faceti click pentru marire -

Diploma pentru cursul de Specialist in Managementul Deseurilor este inmanata in urma finalizarii cursului, alaturi de Diploma Academiei on-line YourAcademy pentru participarea la acest curs!