Marketing

Multi se intreaba de ce este nevoie de marketing in cadrul unei organizatii. Ei bine, cu ajutorul marketingului, mesajul merge direct la tinta. Marketingul te ajuta sa realizezi o comunicare personalizata, te ajuta sa vinzi oriunde si oricui, fiind cel mai eficient instrument de fidelizare al clientilor. Viitorul marketing-ului sta sub semnul personalizarii si permanentizarii relatiei dintre organizatie si publicul sau.
Resurse Umane

Resursa umana reprezinta o resursa speciala, de activitatea careia depind toate celelalte elemente implicate in procesul productiei, cercetarii, chiar si tehnologic. Succesul companiei tine de capacitatea atragerii celor mai performanti angajati in domeniul in care compania isi desfasoara activitatea. In definitiv, angajatul este cea mai importanta resursa din cadrul unei companii.
Formare Profesiona..

Formarea profesionala este motorul ce pune in miscare membrii unei echipe, este primul pas spre cresterea valorii profesionale a membrilor echipei, ceea ce duce la cresterea valorii economice a companiei. Se stie ca oamenii care au o pregatire profesionala aduc mai mult profit companiei, dar si un anume prestigiu, deoarece companiile au nevoie de angajati care sa se inteleagă pe sine ca profesionisti. Ele au nevoie ca fiecare membru al organizatiei sa contribuie cu propria valoare la crearea, sau mai bine spus, la intregirea reputatiei corporatiei, deoarece in fond, suma tuturor actiunilor intreprinse de angajatii unei companii fac sa ia nastere brandul corporatiei.
Comunicare

Comunicarea este un instrument de care ai nevoie la orice ora din zi si din noapte. Fara comunicare nu exista societate, fara societate nu exista cultura, istorie etc. Comunicarea este un ansamblu de actiuni care au in comun transmiterea de informatii catre interlocutorul nostru. Comunicarea nu este compusa doar din vorbire, ci si din tonalitatea vocii, atitudinea cu care ne exprimam, amplitudinea respiratie, mimica, gesturile etc. Este foarte important sa stim sa redam exact ceea ce dorim sa transmitem si sa ne asiguram ca interlocutorul nostru a inteles acest lucru. Tocmai de aceea, cursurile de comunicare vin in ajutorul nostru, pentru a ne forma un bagaj de cunostinte, anumite tehnici de redare a informatiei si de receptare a informatiei.
Limbi Straine

Traim intr-o era in care globalizarea este ceva la ordinea zilei. Am intrat in Uniunea Europeana, s-a renuntat la barierele care ne despart de tarile occidentale, ceea ce atrage dupa sine si un tranzit mai mare de persoane straine, sau chiar noi avem posibilitatea de a circula in alte state din Uniunea Europeana fara probleme. Pentru acest lucru trebuie sa cunoastem statul in care circulam, sa ii cunoastem obiceiurile, traditiile, iar acest lucru il putem face doar daca le cunoastem limba. Asadar, traim intr-o era in care este esential sa cunosti mai multe limbi de circulatie internationala, pentru a fi sigur ca te descurci oriunde in lume, sau cel putin sa cunoastem limbile de circulatie internationala.
Juridic

Domeniul juridic este un domeniu care intereseaza pe fiecare om, deoarece fiecare ne lovim de acest domeniu, fie ca semnam un simplu contract de colaborare, contract individual de munca, contract de asigurare, avem nevoie de notiunile de baza pentru a sti ce sa cautam intr-un contract si ce clauze sa introducem pentru a ne proteja pe noi insine prin acel contract. Este domeniul care nu numai ca te invata sa perfectezi un contract, dar este si domeniul care iti prezinta legile care te pot apara sau care te pot sanctiona atunci cand ai incalcat legea.
Management

Un bun manager intelege nevoie de a se perfectiona continuu, de a intelege mecanismul dupa care se ghideaza fiecare business, stie ca are nevoie de toate resursele necesare pentru a-si atrage atat angajati de valoare cat si parteneri de cursa lunga. Este foarte important pentru un manager sa fie capabil sa isi coordoneze si motiveze personalul din subordine si sa isi multumeasca partenerii de afaceri prin rezultate bune in ceea ce priveste munca depusa.
Management-ul ne invata sa ne trasam niste linii directoare, dupa care sa ne ghidam activitatea, sa stabilim planuri de actiune, sa analizam principalii indicatori dupa care ne ghidam activitatea si sa interpretam rezultatele obtinute.
It

Epoca in care traim este una digitalizata. Daca nu stapanim calculatorul personal - PC-ul, dam dovada de neglijenta fata de pregatirea noastra minima, necesara in vederea ocuparii unui loc de munca. Cunoasterea utilizarii PC-ului nu mai reprezinta un element de noutate, este o nevoie reala a fiecarei persoane. Nu conteaza domeniul de activitate sau sfera in cadrul careia ne desfasuram activitatea, stapanirea calculatorului este necesara si utila fiecaruia dintre noi, in vederea asigurarii unui viitor decent.
Mediu