Nou pe Your Market!

Contractul De Asigurare

inscriere

Asigurarea actioneaza in stransa legatura cu existenta in activitatea economica a unor riscuri comune a caror producere poate provoca pagube importante economiei nationale si populatiei.

Existenta riscurilor comune determina la randul ei formarea comunitatii de risc - compusa din persoane fizice si persoane juridice - care accepta achitarea primelor de asigurare unei institutii specializate in vederea constituirii fondului de asigurare.

Asigurarea are la baza principiul mutualitatii , potrivit caruia fiecare asigurat contribuie cu o suma modesta numita prima de asigurare, la crearea fondului de asigurare, din care se compenseaza pagubele suferite de cei incercati. Platind un procent relativ mic din acoperirea obtinuta prin polita de asigurare persoanei care isi asuma riscul (asiguratorul), asiguratul primeste in schimb o garantie de despagubire impotriva pierderii posibile si viitoare .
intrucat in cele mai multe cazuri riscul asigurat nu se produce in perioada de asigurare si paguba nu se materializeaza, asiguratorul este capabil sa acopere paguba si atunci cand s-a produs.

PRET CURS:   80 RON + TVA (24%)
PRET CURS:   30 USD +  TVA (24%)
PRET CURS:   25 EUR  + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina