Nou pe Your Market!

Personal Branding

inscriere

Una dintre cele mai noi tendinte in marketing este branding-ul personal. Orice om de afaceri sau orice alta persoana care doreste sa isi creeze o reputatie solida si doreste sa devina cunoscut, trece printr-un astfel de proces de auto-branding.

Personal branding-ul invata o persoana sa se faca remarcata, sa ii faca pe cei din jur sa vorbeasca despre ea, despre realizarile sale profesionale, personale etc.

Cheia unui personal branding de succes este ca fiecare sa se cunoasca pe sine insusi, sa isi identifice punctele forte si sa se foloseasca de ele pentru a-si construi in jurul lor brandul personal. Atunci cand se poate face legatura dintre ceea ce se face, modul in care se actioneaza si ceea ce fiecare este (felul de a fi), persoana respectiva devine mai motivata, mai energica. Cu alte cuvinte, fiecare trebuie sa isi cunoasca foarte bine obiectivele, valorile, pasiunile, punctele forte si sa le alinieze la activitatile profesionale.

In personal branding, fiecare se diferentiaza de ceilalti indivizi care fac acelasi lucru prin „maximizarea” aptitudinilor si prin utilizarea acestora pentru a sustine misiunea organizatiei. Atunci cand cineva ofera ceva unic, valoarea sa profesionala creste.

Companiile au nevoie de angajati care sa se inteleaga pe sine ca brand-uri. Ele au nevoie ca fiecare membru al organizatiei sa contribuie cu propria valoare la crearea, sau mai bine spus, la intregirea brand-ului corporatiei, deoarece in fond, suma tuturor actiunilor intreprinse de angajatii unei companii fac sa ia nastere brandul corporatiei. Este astfel vorba despre o noua viziune asupra companiei, in care fiecare angajat reprezinta un ingredient unic care contribuie la dezvoltarea organizatiei si la furnizarea de solutii inovatoare.

Traim intr-o era in care imaginea reprezinta totul. Fie ca vinzi un produs, fie ca te vinzi pe tine insuti, imaginea si ambalajul in care te vinzi reprezinta totul. Daca vrei sa fii propriul tau brand, poti incepe transformarea participand la cursul online Personal Branding.

PRET CURS: 130 RON + TVA (24%)
PRET CURS:   45 USD + TVA (24%)
PRET CURS:   35 EUR + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina