Nou pe Your Market!

Finantare Europeana

inscriere

Accesarea si absorbtia Fondurilor Structurale pe perioada 2007-2013, reprezinta pentru Romania o provocare majora atat in sectorul adimistratiei publice, cat si pentru mediul de afaceri, sectorul privat sau organizatiile nonguvernamentale.

Tara noastra se afla intr-o competitie acerba cu celelalte state membre ale Uniunii Europene pentru a accesa aceste fonduri care, daca vor ramane neaccesate se vor intoarce la bugetul Uniunii, iar slaba performanta in aceasta directie va influenta, de la an la an, volumul finantarii. Problema principala va fi aceea ca daca, obiectivele care stau la baza acordarii fondurilor europene nu sunt atinse, s-ar putea crea sau accentua decalajele dintre tara noastra si celelalte state membre.

In acest context, cursul de „Finantare Europeana”  ofera informatii si cunostiinte cu privire la sursele si tipurile de finantari din instrumentele structurale existente in Romania, cadrul institutional creat pentru gestionarea asistentei financiare nerambursabile, modul in care trebuie redactata o cerere de finantare astfel incat sansele de a obtine o finantare nerambursabila pe baza respectivei cereri sa creasca, pasii care trebuie parcursi dupa ce o propunere de proiect este aprobata etc. Ultima parte a cursului cuprinde resurse de interes pentru managementul proiectelor, exemple de grafic GANTT, PERT, matricea logica etc.

Cursul se incheie cu un glosar, care are rolul de a preciza sensul termenilor folositi, astfel incat sa existe garantia unui vocabular comun si cat mai exact.

PRET CURS:   160 RON + TVA (24%)
PRET CURS:     55 USD +  TVA (24%)
PRET CURS:     45 EUR  + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina