Nou pe Your Market!

Managementul Resurselor Umane

inscriere

Cu siguranta, fiecare va spune ca resursa umana este cel mai important instrument de care se poate folosi o organizatie. Plecand de la aceasta premisa, am putea spune ca departamentul de Managementul Resurselor Umane este cel mai important departament in cadrul unei organizatii, deoarece acest departament consta in ansamblul activitatilor de asigurare, dezvoltare, motivare si mentinerea resurselor umane in cadrul organizatiei.

Rolul departamentului de resurse umane, a managerilor acestui departament in principal, este sa puna bazele unui plan de atragere, mentinere si perfectionare a personalului din organizatie, plan care sa tina seama de planul strategic al organizatiei.

Managementul resurselor umane este ce ce pune in prim plan nevoile angajatilor si se asigura ca cererile lor sunt in concordanta cu legislatia muncii si cu cultura organizationala. El este cel ce trebuie sa solutioneze conflictele de munca, sa gaseasca solutii de a le impiedica si de a gasi un numitor comun intre cerintele angajatilor si cerintele angajatorilor.

PRET CURS: 180 RON + TVA (24%)
PRET CURS:   60 USD +  TVA (24%)
PRET CURS:   45 EUR  + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina