Nou pe Your Market!

Abilitati De Comunicare

inscriere

Cursul "Abilitati de comunicare" identifica principalele elemente ale procesului comunicarii respectiv modalitatile de comunicare interpersonale si de grup, trecind in revista instrumente practice menite sa imbunatateasca tehnicile din acest domeniu si, implicit, sa ridice standardul educational si randamentul profesional.

Diversitatea tehnicilor de comunicare si a modalitatilor de utilizare a acestora asigura -in princiliu- cadrul necesar unei bune relationari intr-o organizatie. Factorul uman vine sa garanteze, sau nu, o buna comunicare respectiv o activitate de succes.

Abilitatile individuale detinute in comunicare de catre fiecare membru al unui grup se constituie ca o prima garantie a constructiei succesului echipei.

Desi initativa comunicarii apartine -de regula- liderului grupului, este de dorit existenta unui feedback neconditionat, constructiv, in relationarea membrilor grupului cu liderul.

Succesul grupului este asigutat, in primul rand, de o buna comunicare realizata intre membrii grupului.

El este apoi intregit sau nu, de succesul scontat in realizarea obiectivelor (ex: profesionale).

URMAREA CURSULUI IN FORMA FIZICA

Cei ce doresc sa-si insuseasca mai bine acest curs si doresc sa relationeze mai eficient, pot face acest lucru solicitant sa urmeze acest curs in forma fizica.

Cursurile in forma fizica se vor desfasura intr-unul dintre centrele Your Academy din Oradea. Cei ce doresc sa participe in forma fizica, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@youracademy.ro, exprimandu-si astfel intentia de a participa la acest curs.

In momentul in care se va forma o grupa pentru a putea tine cursul in forma fizica, veti fi anuntati prin e-mail sau telefon si vi se va comunica data de incepere a cursului.

Participarea la acest curs, prin optarea unuia dintre cele 3 pachete oferite de Your Academy, se va finaliza printr-un examen de verificare a cunostintelor. Promovarea cursului de Abilitati de Comunicare este atestata printr-un Certificat emis de Your Academy.

PRET CURS:   80 RON + TVA (24%)
PRET CURS:   30 USD +  TVA (24%)
PRET CURS:   25 EUR  + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina