Nou pe Your Market!

Abilitati De Comunicare

inscriere

Your Academy va pune la dispozitie pentru acest curs mai multe pachete din care Dvs. puteti alege pachetul ce mai convenabil.

Pachetele pentru cursul de Abilitati de Comunicare sunt:

ONLINE

In cazul in care doriti sa urmati cursul de Abilitati de Comunicare online, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la acest curs, sa completati datele de facturare, sa achitati contravaloarea cursului, dupa care confirmati plata la plati@youracademy.ro. Dupa confirmarea platii, faceti parte efectiv din grupul care urmeaza acest curs. Cand incep cursurile, veti intra pe platforma de e-learning cu contul creat deja, si veti primi saptamana cate un modul sau doua, in functie de cum ati setat la inceputul cursului sa primiti.
Atentie! Daca in decursul unei saptamani nu ati intrat pe platforma sa va deschideti modulele de curs, acestea nu vormai fi vizibile saptamana urmatoare.
Pret curs online: 80 RON + TVA

IN FORMA FIZICA

Stim ca in cazul unui curs de Abilitati de Comunicare este foarte important sa inveti cum sa comunici cu cei din jur, cum sa relationezi, si cel mai bine ne putem insusi aceste deprinderi prin participarea in forma fizica la un astfel de curs. Cu siguranta informatiile din cadrul cursului vor fi intelese mult mai bine sub aceasta forma, avand posibilitatea unei discutii deschise cu lectorul, dezbaterea unor spete si diverse intrabari adresate lectorului.
Acest curs se va tine in forma fizica intr-unul din centrele Your Academy din Oradea, Judetul Bihor, cu un grup de maximum 10 persoane. Pentru a va inscrie la acest curs in forma fizica trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa: marketing@youracademy.ro cu mentiunea ca doriti sa va inscrieti la cursul de Abilitati de Comunicare.
In urma participarii la acest curs veti primi o diploma care certifica faptul ca ati participat la acest curs si ati dobandit cunostintele fundamentale din acest domeniu.

Taxa participare: 350 RON + TVA

ONLINE + OFFLINE

In cazul in care participati la acest curs online, pe platforma Your Academy si ulterior doriti sa il urmati si in forma fizica pe o durata mai scurta de timp, aveti posibilitatea de a face acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la adresa marketing@youacademy.ro in care sa ne comunicati ca ati urmat acest curs online si doriti sa participati si in forma fizica la cateva ore de curs pentru a clarifica anumite aspecte din cadrul suportului de curs.

Pret pachet: 80 RON + TVA (online) + 120 RON  + TVA (in forma fizica)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina