Nou pe Your Market!

Contracte Civile Si Comerciale

inscriere

Cursul de fata isi propune sa abordeze tematica Contractelor civile, precum si a celor comerciale, intr-o maniera accesibila, dar nu facila, astfel ca, la finalul modulului, cursantul sa-si fi insusit sau aprofundat cunostintele teoretice necesare.

Teoria generala a obligatiilor civile prezinta una dintre materiile de cel mai mare interes, atat pentru teoretician, dar si pentru practician, pentru acesta din urma mai ales, in conditiile unei economii care functioneaza pe principiile liberalismului.

Cercetarea contractelor priveste deopotriva unitatea si diversitatea lor; unitatea contractelor rezulta din trasaturile lor comune, adica toate contractele constau in acorduri de vointa ale partilor contractante si, pentru a fi valabile, toate trebuie sa intruneasca elementele structurale proprii contractelor si sa nu depaseasca limitele libertatii contractuale; diversitatea contractelor rezulta din multitudinea lor si din clasificările variate la care ele pot fi supuse.
       
Prin structura si continut, cursul presupune un demers flexibil si cu o aplicativitate imediata in practica. Pe cale de consecinta, va contribui deopotriva la cunoasterea tehnicilor si a metodelor de negociere  in vederea incheierii de contracte civile sau comerciale in conditii avantajoase si, in acelasi timp, legale.

De asemenea, veti gasi  modele actualizate ale principalelor tipuri de contracte, pentru a putea fi folosite in practica de zi cu zi.

PRET CURS:   80 RON + TVA (24%)
PRET CURS:   30 USD +  TVA (24%)
PRET CURS:   25 EUR  + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina