Nou pe Your Market!

Managementul Proiectelor - Fundamente

inscriere

Odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, managementul proiectelor a devenit o adevărată strategie organizaţională, macroeconomică, depăşind graniţa preocupărilor microeconomice, sectoriale. Orice activitate complexă, orice afacere de succes reprezintă un proiect ce impune o viziune nouă cu activităţi previzibile şi planificate. Companiile din ziua de astăzi sunt nevoite să se adapteze în permanenţă nevoilor pieţei transformându-şi simpli angajaţii în adevăraţi profesionişti, ţinând cont de faptul că managementul prin proiecte utilizat in trecut doar ca funcţie de suport, a devenit o funcţie de bază pentru organizaţiile de succes pe plan mondial.

În contextul prezenţei fondurilor europene de post-aderare, şi prin urmare a posibilităţii de accesare a acestora, România are nevoie de tot mai mulţi specialişti în managementul proiectelor care, prin implementarea cu succes a proiectelor, pot contribui la dezvoltarea socio-economică a ţării.

Cursul „Managementul Proiectelor - fundamente” oferă participanţiilor conceptele şi cunoştiinţele necesare unui manager de proiect, fiind structurat în aşa fel încât aceştia să poată parcurge toate grupurile de procese specifice managementul de proiect, de la cele de iniţiere până la cele de închidere.

PRET CURS:   200 RON + TVA (24%)
PRET CURS:     65 USD +  TVA (24%)
PRET CURS:     50 EUR  + TVA (24%)

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina