Nou pe Your Market!

Franceza - Nivel Incepator

inscriere

Temele care vor fi parcurse :

Tema 1.    Bonjour, je me présente !
Lectia vizeaza familiarizarea cu primele elemente gramaticale (articol, gen, numar, pronume personal) si asimilarea unui vocabular care sa permita prezentarea simpla a propriei persoane.

Tema 2.    Ma famille

In aceasta lectie se urmareste insusirea adjectivelor posesive, a numeralului cardinal si a conjugarii verbelor «  être » si « avoir ». La nivel lexical, accentul va fi pus pe invatarea unor adjective simple, care pot fi folosite in descrierea familiei.

Tema 3.    Les métiers

Adjectivele demonstrative si interogative, verbele “faire” si “finir” si insusirea denumirilor profesiilor din actualitate constituie principalele elemente ale acestei lectii.

Tema 4.    Dans ma ville
Lectia se concentreaza pe insusirea prepozitiilor uzuale, verbele “aller” si “venir”, precum si pe dobandirea unui vocabular elementar referitor la cadrul urban.

Tema 5.    Bon appétit!

Principalele aspecte vizate de aceasta lectie sunt: exprimarea negatiei, pronumele negative, verbele  “manger” si “mettre”, numele fructelor si al legumelor.

Tema 6. Mes amis, les livres

Lectia urmareste insusirea pronumelor relative si interogative, a verbelor “lire” si “comprendre” si a unui vocabular de baza din domeniul cultural.
 
Tema 7. Voyages, voyages
In aceasta lectie se pune accentul pe urmatoarele elemente : conjugarea verbelor « partir », « vivre » si « venir » si insusirea numelor principalelor state si ale capitalelor lor.

Tema 8. Les moyens de transport
Se urmaresc in aceasta lectie : conjugarea verbelor « savoir », « prendre » si « vouloir » si insusirea denumirilor mijloacelor de transport si a unui vocabular conex.

Tema 9. Les saisons
Lectia se concentreaza pe dobandirea deprinderii de a integra elementele gramaticale si lexicale insusite in propozitii si dialoguri scurte pe tema anotimpurilor, precum si pe insusirea conjugarii verbelor « vouloir », « dire » si « voir ».

Tema 10. Cinéma
In aceasta lectie, principalele elemente abordate sunt : conjugarea verbelor de grupa I si insusirea unor cuvinte si expresii din franceza colocviala.

Tema 11. Révision
Lectie de recapitulare.

Tema 12. Test d’autoévaluation
Cursantilor li se va oferi un test cu raspunsuri pentru a-si putea evalua singuri cunostintele inaintea examinarii, test a carui structura o va urma pe cea a testului-examen.

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina