Nou pe Your Market!

Engleza - Nivel Avansat

inscriere

Pentru promovarea acestui curs trebuie sa urmati seminariile online, sa participati la discutiile pe grup si sa rezolvati temele date de titularul cursului, teme care le veti gasi in cadrul seminariilor, pe platforma de e-learning.

Cei ce vor rezolva temele date de titularul cursului in cadrul seminariilor, vor primi acceptul din partea lectorului sa intre la evaluarea finala care va contine 10 intrebari grila cu o singura varianta de raspuns.

Evaluarea finala va fi programata in 2 zile aleatorii, iar cursantii trebuie sa opteze pentru una dintre cele doua programari, in caz contrar pot solicita o noua programare pentru sustinerea examenului, achitand o taxa suplimentara in valoare de 50 RON (TVA inclus).

La finele cursului, cei ce vor promova evaluarea finala vor primi prin posta Certificatul Your Academy care atesta participare la cursul de Engleza Avansat.

Dupa finalizarea cursului online, aveti posibilitatea sa solicitati sa dati examenul pentru a obtine Certificatul de absolvire al Cursului de Engleza Avansat, acreditat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Pentru a obtine aceasta diploma, trebuie sa achitati o taxa de 350 RON (TVA inclus), urmand sa participati la cel putin 2 cursuri in forma fizica intr-unul din centrele Your Academy de la Bucuresti sau Oradea, dupa care vei putea sustine examenul in forma scrisa in prezenta unui comitet de la Directia Muncii.

Dupa absolvirea acestui curs, veti obtine Certificatul de Absolvire recunoscut de cele doua ministere.

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina