Nou pe Your Market!

Franceza Pentru Afaceri - Nivel Incepator

inscriere

Temele care vor fi parcurse :

Tema 1. Contrat de travail

Lectia prezinta tipurile de contracte de munca, precum si unele intrebari care se pot pune in cadrul unui interviu de angajare.

Tema 2. Profil de directeur économique

Se pune accentul pe atributiile specifice unui director economic. Prin aceasta tema se dobandeste un vocabular adecvat din domeniul economic financiar.

Tema 3. Carte de visite

In aceasta lectie se prezinta elementele de baza care se inscriu pe cartile de vizita. Se va scrie unele meserii (substantive) la genul masculin si feminin, la singular si plural.

Tema 4. Réunion de travail

Lectia arata diverse modalitati de redactare a corespondentei electronice pentru o reuniune de lucru de catre secretara directorului. De asemenea se prezinta doua exemple de discutii telefonice, una eficienta si una mai putin eficienta.

Tema 5. Le courrier électronique et ses usages en affaires

Se pun in evidenta cunostintele pentru o comunicare eficace prin mesageria electronica in domeniul afacerilor.

Tema 6. Droits des salariés

Lectia urmareste familiarizarea cu un vocabular adecvat din Dreptul Muncii. De asemenea se pune accent pe utilizarea timpului conjunctiv (subjonctif) prezent.

Tema 7. Étude de marché

In aceasta lectie se urmareste redactarea unui chestionar pentru efectuarea unui studiu de piata. Se da exemplu de scrisoare de vanzari eficienta.

Tema 9. Publicité

In aceasta tema, accentul este pus pe elementele unui anunt dat la mica publicitate. Se va gasi unele titluri corespunzatoare unor fraze care apar in presa.

Tema 10. Commande

In aceasta lectie se pun in evidenta formulari specifice scrisorii de comanda. Se exemplifica o scrisoare de confirmare a comenzii, precum si o scrisoare de refuzare a comenzii.

Da o nota cursului:

Trimite prietenilor prin: Posteaza pe FaceBook.com Posteaza pe FaceBook.com Trimite prin Yahoo 4

3 Printeaza Pagina